India Concert Sitar/Tabla

Het concert is helaas afgelast.

Hindol Deb op sitar en Sandip Bhattacharya op tabla.

Zaterdagavond 28 maart 20.00 uur
Locatie de EDANZ Groningen
Entree € 20,00 en met korting

Hindol Deb heeft zijn muzikale opleiding gehad van zijn vader Sri Panchanan Sardar, daarna van de meesters Pandit Santosh Bannerji en Pandit Deepak Chowdhury. Op YouTube en Google zijn mooie muziekfragmenten te beluisteren. Zie ook www.hindoldeb.com Hindol Deb woont en werkt al jaren in Duitsland als docent en speelt naast klassiek Indiase muziek fusion.

Sandip Bhattacharya, al jaren wonend in Nederland, heeft vaak bij Ragamala musici begeleid en heeft vele andere grote Indiase musici begeleid op tabla, ook vaak buiten Nederland. Sandip speelt ook fusion en bij het Scapino Ballet. www.sandipbhattacharya.org

De kaartverkoop verloopt via de site van Ragamala en EDANZ. Kaarten dienen voorafgaand aan het concert betaald te worden, alleen in overleg afwijkend.

De akoestiek is in de zaal van EDANZ uitstekend en geluidsversterking onnodig. EDANZ is een stichting die een lagere school exploiteert voor allerlei activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling, waar India concerten goed samen mee gaan. In de studio waar het concert plaatsvindt, wordt men verzocht de schoenen uit te doen. Mocht dat bezwaarlijk zijn, dan zijn er schoenhoesjes aanwezig.

We zien jullie graag bij dit India concert bij:

EDANZ, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen.
www.edanz.nl

Ook informatie via Klaas Bouma 06-18785352 of klaasbou@gmail.com